Altijd al willen meepraten in het bestuur? Dit is je kans! Lees online | Afmelden
Pensioennieuws
maart 2021
Altijd al willen meepraten in het bestuur? Dit is je kans!
Ontvang jij pensioen van Pensioenfonds Alliance? En heb je altijd al willen meepraten over de pensioenregeling en het beleid van Pensioenfonds Alliance? Grijp dan nu je kans.
Lees meer >
Pensioenregeling van Pensioenfonds Alliance is verlengd
De pensioenregeling van Pensioenfonds Alliance blijft tot het nieuwe pensioenstelsel een voorwaardelijke middelloon regeling waarbij de hoogte van de jaarlijkse pensioenopbouw, eventuele indexatie of korting van in het verleden opgebouwde aanspraken afhankelijk is van de financiële situatie van het pensioenfonds.
Lees meer >
Het Pensioenakkoord: hoe staat het ermee?
Kabinet, vakbonden en werkgevers hebben een Pensioenakkoord gesloten. Doel van het akkoord is het vernieuwen van het pensioenstelsel in Nederland. Het nieuwe stelsel moet pensioenen inzichtelijker en persoonlijker maken. Wat betekent het Pensioenakkoord voor je pensioen en hoe staat het ermee?
Lees meer >
Veranderingen in je leven? Je pensioen verandert soms mee!
Sommige gebeurtenissen in je leven hebben gevolgen voor je pensioen. Bijvoorbeeld als je van baan verandert, gaat trouwen of samenwonen. Dit zijn momenten om eens extra bij je pensioen stil te staan.
Lees meer >
Onze financiële situatie is achteruit gegaan
Mede als gevolg van de coronacrisis is de financiële situatie van Pensioenfonds Alliance achteruit gegaan. Dat betekent helaas ook iets voor je pensioen. We hebben je pensioen per 1 januari 2021 niet kunnen verhogen. 
Lees meer >
Hebben wij jouw privé e‑mailadres al?
Geef je (privé) e‑mailadres aan ons door via Mijn pensioen. Zo mis je nooit informatie over jouw pensioen, ook niet als je uit dienst bent of gaat.
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief   Negatief
 
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.
© 2021 Stichting Pensioenfonds Alliance
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen klik dan hier.
Disclaimer